Etiket Sonuçları: erasmus

Şbt

Gaziantep İl Milli Eğitim 2023 Erasmus Okul Eğitimi Mütercim Asım Ortaokulu Ögrenci Hareketliliği için yurtdışına çıkacak öğrencileri seçmek için  komisyon tarafından belirlenen ögrenciler İngilizce yazılı ve konuşma sınavına tabi tutuldu.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu Grup Öğrenci Faaliyeti Hareketliliği kapsamında okulumuzdan 5 öğrencimiz İngilizce öğretmeni rehberliğinde belirlenecek olan ülke ve okulda kültürel, sosyal ve akademik gözlem yapmaya hak kazanmıştır. Bu bağlamda okulumuz İngilizce öğretmeni Müge Çolakoğlu İl Milli Eğitim Ar-Ge birimi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılarak sürecin işleyişi hakkında bilgi edinmiştir.