Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuzda “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında şubat ayında;

Atasözleri ve Deyimlerle Anlat Bakalım

Drama ile Deyim ve Atasözlerini Anlatma

Deyim ve Atasözlerini Resimleme

etkinlikleri yapıldı.

1-7 Mart Deprem Haftası sebebi ile okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Gaziantep İl Milli Eğitim 2023 Erasmus Okul Eğitimi Mütercim Asım Ortaokulu Ögrenci Hareketliliği için yurtdışına çıkacak öğrencileri seçmek için  komisyon tarafından belirlenen ögrenciler İngilizce yazılı ve konuşma sınavına tabi tutuldu.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem başı öğretmenler kurul toplantısını gerçeklerştirdik.

Şbt

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"  kapsamında okulumuzda Ocak ayında  '' Dede Korkut hikayeleri" etkinlikleri yapılmıştır. Bu kapsamda "Bilen Oturur, Hatırlatmaca ve Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma Yarışması" düzenlenmiştir .Öğrencilerimizin kelime dağarcığının zenginleşmesine katkıda bulunan etkinlikler çocuklarımız tarafından ilgiyle karşılanmıştır.Bu çalışmaya katkı sunan Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Kurul Toplantısı Yapıldı

Şbt

06.02.2023 tarihinde saat 04.17 de Kahramanmaraşta gerçekleşen ve ülkemizin 11 şehrini etkileyen deprem felaketinin birinci yılında vefat eden vatandaşlarımızın anısına saygı duruşu gerçekleştirildi.Mütercim Asım Ortaokulu olarak kaybettiğimiz vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet,yakınlarını kaybedenlere  sabır diliyoruz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Eğitimci Yazar Sn. Zekeriya Efiloğlu okulumuzda söyleşi yaptılar.

Karne Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kahvaltı Etkinliği Yapıldı

Değerli müdürümüz Sn. Mustafa Acar, görevini okulumuzun eski müdürlerinden Sn. İlhan Gök'e teslim etti.

Takımımızı yürekten kutluyoruz.

Karne haftası etkinliklerinde En Sevdiğini Paylaş etkinliği yapıldı.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu Grup Öğrenci Faaliyeti Hareketliliği kapsamında okulumuzdan 5 öğrencimiz İngilizce öğretmeni rehberliğinde belirlenecek olan ülke ve okulda kültürel, sosyal ve akademik gözlem yapmaya hak kazanmıştır. Bu bağlamda okulumuz İngilizce öğretmeni Müge Çolakoğlu İl Milli Eğitim Ar-Ge birimi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılarak sürecin işleyişi hakkında bilgi edinmiştir.