Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı başlamadan, Mütercim Asım Ortaokulu gönüllü velileri, öğretmenleri, idarecileri olarak okulumuzu çocuklarımızın sağlığı için tertemiz duruma getirdik emeği geçen herkese

çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda yıl sonu resim sergisi düzenlendi. Birbirinden güzel eserler, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Öğrencilerimize ve değerli Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ümmügülsüm Bolat'a teşekkür ediyoruz.

Okul sporları Çanakkale grubu yıldız kızlar Türkiye 3. Oldu

Haz

8-A sınıfı öğrencileri ile  sosyal sorumluluk bilinci kapsamında farkındalık oluşturmak adına CENNET SÜZER ÖZEL EĞİTİM VE UYGULAMA OKULU'na ziyarette bulunuldu. Bu sayede öğrenciler özel eğitim okulunda yapılan çalışmaları gözlemleyip özel öğrencilerle paylaşımda bulundu. Aynı zamanda kariyer planlama anlamında da özel eğitim öğretmenliği konusunda bilgi edindiler.

Haz

Sergimizde çalışması olan öğrencilerimize ve özellikle Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Özlem Turgut'a teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuzda düzenlenen “Genç Şairler Yetişiyor”şiir yarışması sonuçlandı.Finale kalan öğrencilerimizin eserlerinden oluşan Genç şairler ve okulumuz kütüphanecilik kulübümüzün “yazar ve şairlerimizi tanıyoruz” etkinliklerinden oluşan koridorumuz ziyarete açıldı.Bu süreci kısa zamanda en iyi şekilde gayretleriyle taçlandıran öğrencilerimize teşekkür ediyor ödülleri olan kahvaltı organizasyonumuzda buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Etkinlik süresince desteğini hep yanımızda hissettiğimiz Müdür yardımcımız Ayşe Kopar,Türkçe öğretmenlerimiz Ceyda Kaya ve Tuğba Erdem’i tebrik ediyoruz.

May

İş sağlığı ve güvenliği haftası  kapsamında yaklaşık 60 öğrencimize çalıştıkları yerlerde (babası veya akrabasının yanında) dikkat etmesi gereken bilgileri, SARE OSGM iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarımız vermiştir.

May

Okul sporları grup maçları, küçük erkekler ilk maçımızın skoru: Mütercimasım Ortaokulu 3-1 Atabek Ortaokulu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Sporcularımıza ödülleri takdim edildi.

May

Okulumuzda anneler gününe özel annelerimize moral programı düzenlenmiştir. Okulumuz şehidi Mecit Demir'in annesi ve ablası da bu etkinliğin özel konuğu olarak yanımızda yer almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mütercim Asım Ortaokulunda ‘’19 Mayıs Gençliği Şiir sokağı’’Heyacanı

May

Sınıflararası Futsal turnuvası şampiyon sınıflarımızı tebrik ederiz. ( 6/A -8/E -8-A)

May

Okulumuz Beden Eğitimi Emre Terkin ve Hüseyin Taş öncülüğünde düzenlenen öğretmen öğrenci maçımız yapılmıştır emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gamze Bulca tarafından yapılan  toplum hizmeti çalışması kapsamında mangala oyunu bilen öğrencilerimiz bilmeyen öğrencilerimize oyunu öğretti emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mütercim Asım Ortaokulunda Okuma Şöleni

T.C Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan “Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor” projesi kapsamında okulumuz kütüphanecilik klubü sorumlu öğretmeni Ceyda Kaya tarafından “Kitap Oku” kategorisi hazırlandı.Öğrencilerimize  kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı ve okulumuzda okuma kültürünü oluşturmayı hedefleyen nisan ayı projemiz tüm okulun katılımıyla gerçekleşti.Drone eşliğinde gerçekleşen etkinliğimiz eğlenceli görüntülere sahne oldu.Desteklerini esirgemeyen okul idaremiz ve kütüphanecilik kulübüne teşekkür ediyoruz.