Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Mütercim Asım'da Yaşandı!

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramımız 100.yıl münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz sınıflar arası futbol turnuvamız keyifli maçlara sahne oldu ERKEKLERDE 7/A - 6/F sınıfları KIZLARDA 7/E - 6/B sınıfları ŞAMPİYON oldu Şampiyon olan çocuklarımızı tebrik ediyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz,okulumuzda

“Cumhuriyetimizin 100.yılında Atamıza 100 Mektup”

yarışması düzenliyoruz.

20 Kasım 2023 | Şehitkamil Bilim Merkezi Gezisi

Ekm

Öğrencilerimiz Şehitkamil Bilim Merkezi gezilerine başladı. Tüm okulun 19 Ekim'e kadar bilim merkezi gezilerini tamamlaması planlanıyor.

Eyl

Aile eğitimi kapsamında “Başarıya Götüren Aile” Doğan Cüceloğlu okuma etkinliği için kitaplar dağıtıldı. Daha sonra kitap ile ilgili sohbet edilmek üzere velilerimiz tekrar okula davet edildi.

Eyl

Okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra öğrencilerimiz, bazı şehitlerimizin hayat hikayelerini okudu. Böylece onları bir kez daha anmış ve anlamış bulunduk.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.

Eyl

Eğitime katılan değerli öğretmenlerimiz, sınıflarımızda bulunan akıllı tahtaların daha etkili bir şekilde kullanılması için gerekli bilgileri aldılar. Eğitim; akıllı tahtaların yapısı, güvenli kullanımı, dokunmatik sistemi ve sık karşılaşılan hatalar ve bu hataların giderilmesi gibi konu başlıklarını içermiştir.

Eyl

Okul müdürümüz Sayın Mustafa ACAR'ın okulumuzdaki birinci sene-i devriyesi kutlandı.

Eyl

Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyolojik Etkileri eğitimi, okulumuzun psikolojik danışman kadrosu tarafından öğretmenlerimize verildi.

Eyl

Toplantıda önümüzdeki sene için yapılabilecek çalışmalar konuşuldu. Toplantıya katılan öğretmenlerimizden aramıza yeni katılanlarla tanışıldı.