Nis

Öğrencilerimizle, Ramazan ayı sünnetlerinden olan Mukabele yapıldı. Yasin-i Şerifler okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Semineri Yapıldı

Ekm

Piktes projesi kapsamında öğrencilerimizle Zeka Oyunları çalışmaları yapıldı. Çalışmalara oldukça yüksek katılım sağlandı.

Haz

2017 yılından beri okulumuzda görev yapan, saygıdeğer müdürümüz Hüdayi Kaya bugün öğretmenlerimizle vedalaştı. Görevine farklı bir kurumda devam edecek müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.  Öğretmenlerimiz vedalaşırken duygusal anlar yaşandı. Bazı öğretmenlerimiz kıymetli müdürümüze şu sözlerle veda etti:

-"Hocam hayırlı olsun. Umarım gittiğiniz yerde çok mutlu olursunuz. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sizinle çalışmak keyifliydi."

-"Rabbim yolunuzu açık etsin. Bizler sizden razıydık rabbimde razı olsun inşallah"

-"Allah, sizin geçmiş ve gelecek günahlarınızı bağışlasın. Size olan nimetini tamamlasın ve sizi her zaman doğru yola iletsin." Dua; Fetih suresi 2. Ayettendir. -İki cihanda da yüzünüz hep gülsün sayın Müdürüm.... Saygı, selam ve dua ile.."

-"Hüdayi hocam Allah yolunuzu açık etsin inşallah.Sizden çok şey öğrendim. Haliniz, tavrıniz, kimseyi kırmamak icin gösterdiğiniz çaba, hakkaniyetiniz, yardımseverliginiz ve dahasi için çok teşekkürler.Dilerim gittiğiniz okullarda çok mutlu olursunuz.Biz sizden çok raziydik hocam Allah da sizden razı olsun."

-"Yeni görev yeriniz hayırlı olsun hocam. Alllah her şeyi kalbinize göre versin. Gittiğiniz yerde karşınıza kalbi, vicdanı sizin gibi güzel insanlar çıkarsın."